Ο Μπάμπης ο Ομνομνομνομνομ

10616965_316635145183155_1288650427_n

Ο Μπάμπης, γνωστό κτήνος που βρέθηκε να ζει ανάμεσα μας τους τελευταίους μήνες δεν αντέχει χωρίς τη βόλτα του, χρειάζεται 4 λουριά και δυο σαμάρια να τον κρατάς οταν τον βγάζεις, βγάζει φωτιές από το στόμα, κατουράει οξύ και κλάνει κεραυνούς.

Η συνήθης διαδρομή του είναι σαν αποτέλεσμα ταινίας του Στήβεν Σηγκάλ πριν παχύνει και γίνει σαν πρησμένο πιγκάλ, πτώματα σε πεζοδρόμια, κρεμασμένα σε δέντρα, καρφωμένα σε μάντρες σχολείων, όλα με σκισμένα ρούχα από την μανία του τριτοξάδερφου του Γκοτζίλα με τέσσερα πόδια.

Τους τελευταίους δυο μήνες λοιπόν που ο Μπάμπης κυκλοφορεί κάτω από τα πόδια μας η συναναστροφή με τον κόσμο στην βόλτα του είναι περίεργη και ιδιαίτερη. Την μεγαλύτερη αγάπη την έχει όμως για αυτούς όπως την καθώς πρέπει κυρία που συναντήσαμε σήμερα, η οποία άρχισε να ουρλιάζει σε μένα «πάρε τον από το πεζοδρόμιο ηλίθιε, κρατά τον να περάσω, εδώ είναι για ανθρώπους» και κόλλησε στον τοίχο, ο Μπάμπης εν τω μεταξύ κούνησε την ουρά του τόσο γρήγορα που ο κώλος του άρχισε να απογειώνεται και επομένως πιστεύω ότι φοβήθηκε η κυρία μην την αποκεφαλίσει.

Βέβαια όταν εξήγησα στην αγαπητή κυρία ότι ο Μπάμπης είναι ευγενικός και δεν θα την ενοχλήσει και ότι μπορεί να περάσει από δίπλα του φρόντισε να μου επισημάνει για δεύτερη φορά ότι είμαι ηλίθιος και ότι πρέπει να πάρω το ζώο από το πεζοδρόμιο για να περάσει.

Προσπάθησα παρά πολύ να της βάλω το λουρί του Μπάμπη και να την πάρω από το πεζοδρόμιο αλλά όλο αντιστεκόταν, ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί.

Εν τω μεταξύ ο αιμοβόρος Μπάμπης επιτέθηκε σε εμένα όταν ήμουν ανυποψίαστος:

babs

Advertisements
This entry was posted in The Scattered Thoughts. and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s